In both salons we offer multiple services for everything that has to do with personal care. Make yourself a priority

Johanna Westerdijkplein 69
Den Haag

Barber men's haircuts

Gevestigd tegenover de hoofdingang van de Haagse Hogeschool. Al 5 jaar een begrip in Den Haag op het gebied van kapsalons. Ons klantenbestand varieert van jong tot oud, student of arbeider. Bij Barber Maison bent u aan het juiste adres voor een frisse coupe wanneer u uitkomt! 7 dagen in de week geopend met ruime openingstijden.

Wij hanteren studenten- en reguliere tarieven. 

Gevestigd aan de achterzijde van de shop. Ingang gelegen aan het Stamkartplein naast het terras van cafe Siezo. Hier is waar schoonheid en verzorging samenkomen op één handige plek. Ons unieke concept huisvest meerdere gespecialiseerde bedrijven die zich volledig richten op jouw uiterlijke verzorging en welzijn: een eersteklas haarsalon, een geavanceerde laserkliniek en meer.

Rijswijkse Landingslaan 396
Ypenburg

Barber men's haircuts

Gevestigd in het tweede filiaal aan de Rijswijkse Landingslaan 396. Ook hier bieden wij de service die u verdient voor een betaalbare prijs. Onze ervaren barbers verzekeren u van de coupe die u altijd al heb willen hebben. Het unieke interieur design zal voor de meeste een ervaring op zich zijn.

premium massage

Met onze professionele masseurs en masseuses zorgen wij voor de ervaring die u verdient. Onze visie is het verhelpen van lichamelijke klachten en een relax momentje in één. Dit hoeft bij ons niet altijd alleen, wij bieden de mogelijkheid om samen met uw partner/vriend/vriendin te genieten in ons speciaal ingerichte duo-behandelruimte. 

Scroll to top