Welcome To Maison - the salon in my zone
Bij Maison Le Massage in Ypenburg bieden wij een mix van onderstaande massages:

Voor een gemakkelijke klantenervaring willen wij het boeken van een massage zo eenvoudig mogelijk maken. Om die reden bieden wij een eenvoudige menukaart met 4 tijdsloten. De reden hiervan is dat onze massages op maat zijn gemaakt voor uw specifieke behoeften. Bij aankomst bespreken we uw voorkeur voor een stevige of ontspannende massage en op welke plekken u last heeft om daar de focus op te leggen. Laat ons u verwennen met een op maat gemaakte massage, boek nu eenvoudig online.

Met onze professionele masseurs en masseuses zorgen wij voor de ervaring die u verdient. Onze visie is het verhelpen van lichamelijke klachten en een relax momentje in één. Dit hoeft bij ons niet altijd alleen, wij bieden de mogelijkheid om samen met uw partner/vriend/vriendin te genieten in ons speciaal ingerichte duo-behandelruimte.

Bij ons is het belangrijk dat u zich ten alle tijden fijn voelt. Voelt het voor u fijner om uw kleding aan te houden, dan kan dat! Bij onze massagesalon is uw comfort prioriteit, daarom bieden wij ook de mogelijkheid om met uw T-shirt aan gemasseerd te worden. Dit is echter enkel beschikbaar bij onze Thaise/stevige massages, vanwege het minimale oliegebruik.

Maandag                                              

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Geopend-op-afspraak

                            09:30 – 22:00

09:00 – 22:00 

09:00 – 22:00

09:00 – 20:00

09:00 – 20:00

11:00 – 20:00

Rijswijkse Landingslaan 396

 2497 TL Den Haag (Ypenburg)

Voor meer media kunt u terecht op onze social accounts

Scroll to top